Wie zijn wij

Audit Services Europe B.V. is als dochter van CORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V. gespecialiseerd in het uitvoeren van audits.

Met eigen medewerkers  worden voor verschillende opdrachtgevers audits uitgevoerd. Het betreft zowel incidentele audits als jaarlijkse audit-cycli voor audits voor onder andere franchise organisaties. Daarnaast worden mystery-guest onderzoeken uitgevoerd.

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij dan veelal ook de planning, de analyse van de uitkomsten en adviseren over te treffen verbetermaatregelen. Ook ondersteunen wij bij het opstellen van de normen en standaarden op basis waarvan moet worden getoetst en zetten deze om in concreet meetbare vragen. Hierdoor is voor alle bij de auditering betrokken duidelijk hoe en waarop wordt getoetst.

Wij werken met name voor opdrachtgevers in de sectoren automotive en transport & logistiek. Opdrachtgevers zijn onder andere:

–          Franchiseorganisaties
–          Importeurs van personen- en bedrijfswagens
–          Autoschadeherstelbedrijven en -ketens
–          Dealerbedrijven en dealergroepen
–          Carrosseriebedrijven
–          Fabrikanten van en handelaren in automaterialen
–          Transportbedrijven
–          Logistieke dienstverleners
–          Expediteurs
–          Cargadoors
–          Etc.

CORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V. is gespecialiseerd in met name interim management,, ontwikkeling van zorgsystemen en het uitvoeren van onderzoeken en verbetertrajecten in he kader van proces- en rendementsverbetering.
www.corbo.nlCORBO Opleiding B.V. ontwikkelt en verzorgt niet-technische trainingen en opleidingen voor organisaties in de sectoren automotive en transport & logistiek.
www.corbo-opleiding.nl


CORBO Support B.V. ontwikkelt en levert software gericht op het beheren van zorgsystemen (ISO-Manager) en procesanalyse.
www.corbosupport.nl

POLSKAklein1.fw

 

 

 

CORBO Polska Sp. z o.o. is actief in Polen.
Er worden opdrachten uitgevoerd voor de ontwikkeling en beoordeling van zorgsystemen. Opdrachtgevers zijn Poolse bedrijven en bedrijven van Nederlandse oorsprong met vestigingen in Oost-Europa.
www.corbo.com.pl