Diensten

Standard audits

Wij voeren voor diverse organisaties jaarlijkse of tweejaarlijkse standard audits uit. Hierbij kunt u denken aan importeurs van personen- en bedrijfswagens. Maar we werken ook samen met franchiseorganisaties die zich bezig houden met onderhoud- en reparatie, schadeherstel, ruitreparatie en bandenmontage.

Deze audits zijn veelal gericht op het toetsen of aan de eisen die worden gesteld aan faciliteiten of opleidingen wordt voldaan. Faciliteiten horen zich bijvoorbeeld te houden aan bepaalde eisen die te maken hebben met de inrichting van panden en de inrichting en toepassing van werkprocessen, zoals werkaanname.

Diensten 3

De kernvraag

In ieder autobedrijf spelen vraagstukken. Of het nu om een personenwagen- of truckdealer gaat, de zelf-reparerende eigenaar, een carrosseriebedrijf, een trailerbouwer of een bandenbedrijf. De kernvraag is: “Bent u als ondernemer voorbereid op de toekomst”? Sluit de manier waarop op dit moment gewerkt wordt aan op de behoeften van de markt en de klant?

Overige eisen

Op verzoek van onze opdrachtgevers worden regelmatig ook aanvullende eisen getoetst die veelal zijn geïntegreerd in de voorgeschreven systemen. Denk bijvoorbeeld aan eisen van verzekeraars, maar ook milieueisen gebaseerd op bijvoorbeeld ISO 14001, en kwaliteitseisen zoals deze worden gesteld door ISO 9001.

Voor een aantal opdrachtgevers voeren wij ook de GroenGedaan! audits uit.

Orde en netheid

Veel organisaties vinden het lastig om orde en netheid organisatiebreed op een hoog niveau te krijgen. Naast projecten die wij in dit kader via CORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V. uitvoeren, wordt onze expertise regelmatig ingezet om dit aspect gestructureerd in een organisatie te beoordelen. Deze beoordeling kan als handvat voor verdere verbetering worden gebruikt. Ook dit kan zowel sales als after-sales betreffen.

Mystery guest onderzoeken

ASE heeft veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van mystery guest onderzoeken, zowel sales als after-sales. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders doordat wij uitsluitend eigen medewerkers hiervoor inzetten. Door onze branchespecifieke kennis en ruime ervaring geven de uitkomsten van onze mystery bezoeken duidelijke resultaten.

Auditen van leveranciers

Uw kwaliteit wordt in een groot aantal gevallen mede bepaald door de kwaliteit van uw leveranciers. Aandacht voor uw leveranciers is daarom uitermate belangrijk. Aandacht die begint bij een leveranciersaudit.

Onze auditoren beoordelen of uw (potentiële) leverancier aan uw eigen eisen en specificaties (kan) voldoen. Ook als een leverancier reeds gecertificeerd is, kan het toetsen of de processen die voor uw organisatie van belang zijn u extra zekerheid bieden.

Zwakke plekken worden in beeld gebracht en geven u een handvat om aanvullende afspraken met uw leverancier te maken!

Nieuwsberichten

Diensten 4

Meer online, met hetzelfde resultaat

Diensten 5

Audit op afstand

Scroll naar boven