Interne audits
Interne audits 3

Interne audits, het moet gebeuren maar het komt nooit uit…

Komen interne audits voor u ook meestal op een ongelegen moment? Is het effect van de interne audits beperkt? Of wilt u meer structuur aanbrengen in het uitvoeren van interne audits? Denk dan eens aan uitbesteden aan de specialist!

Het lijkt misschien logisch dat het zelf uitvoeren van een interne audit leidt tot kostenbesparing. Maar in de praktijk blijkt dit tegen te vallen. Voor uw eigen mensen is zoiets vaak moeilijk in te passen in hun dagelijkse werkzaamheden. Dus moet de interne audit ‘tussendoor’ gebeuren. Ook blijkt de interne audit slechts één keer per jaar plaats te vinden, net vóór de komst van de certificerende instantie. Bouw de interne audit daarom structureel in en besteed hem uit. Dan gaat u werkelijke verbeteringen realiseren!

Wij helpen u graag!

Samen met u spreken we af welke rol wij moeten vervullen. Dit kan variëren van het uitsluitend uitvoeren van de interne audits tot het volledig bijhouden van uw kwaliteits- (en bijvoorbeeld veiligheids- en milieuzorg) systeem. Dit zorgt voor een meerwaarde binnen uw bedrijf. Het kwaliteitssysteem krijgt een sterke impuls en u hoeft niet meer alles op alles te zetten net voor de audit door de certificerende instantie.

De voordelen voor u:

  • U bent verzekerd van rust
  • Uw kwaliteitssysteem is meer dan een certificaat aan de muur
  • Uw mensen kunnen doen waar zij het beste in zijn
  • De kosten zijn beperkt

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven